HOME   |   OVER ONS   |   PRIJSLIJST   |   REFERENTIES   |   PARTICULIER   |   ZAKELIJK   |   CONTACT 
 
 
Wie zijn wij?
"Car Cleaning Enes is het vertrouwde adres in Arnhem als u zeker wilt zijn van een perfecte reiniging van uw voertuig! U vindt ons op Veldoven, perceel 11 te Arnhem."
 
 
                            
 
 
Wat doen wij?
"Car Cleaning Enes zorgt ervoor dat uw auto er weer als nieuw uit ziet! Het team van Car Cleaning Enes heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van reiniging!"
 
 
                              
 
 
Voor wie?
"Voor particulieren en bedrijven.
Heeft u geen tijd voor onderhoud of vertrouwt u de lak van uw auto niet toe aan een wasstraat? Wassen, stofzuigen, reinigen, laat dat maar aan ons over!"
 
 

                            
                              
 
Over ons 

Car Cleaning Enes is een autopoets bedrijf dat zich gevestigd heeft aan de Veldoven, perceelnummer 11 in Arnhem. Wij willen ons graag aan u voorstellen, want u wilt natuurlijk weten in welke handen u uw auto toevertrouwt.

Ons professionele team garandeert de beste kwaliteit en opperste zorgvuldigheid om u als klant tevreden te stellen. Car Cleaning Enes heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van autopoetsen. Voor ons is de kwaliteitsgarantie van de behandelingen het belangrijkst, zodat u als klant 100% tevreden onze werkplaats verlaat.

Wij zijn trots als we zien dat klanten terugkomen voor een vervolgbehandeling. Dit geeft ons voldoening en vertrouwen voor de toekomst. Ons personeel volgt regelmatig cursussen en interne opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste materialen, behandelingen en methoden binnen de branche. Alleen op deze manier kan Car Cleaning Enes de beste zorg voor uw voertuig garanderen. Car Cleaning Enes hoopt u binnenkort als klant te mogen begroeten!


Met vriendelijke groeten en graag tot ziens,

Team Car Cleaning EnesLocatie Telefoon : 06-22441189 KVK-nummer : 68405715
Veldoven 11          E-mail : info@carcleaning-enes.nl        BTW-nummer : NL 163192571B01
6826 TS Arnhem  Website : www.carcleaning-enes.n

 

Car Cleaning Enes © 2019  | All rights reserved